Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.04.2016 08:58:45
Deli članek:

Edinstveni Ibra: Film o meni? O Rambu so trije, torej jih mora o meni biti ...

Zlatan Ibrahimović je pač Zlatan Ibrahimović in navdušujoče zvest si je ostal tudi ob razpravi o tem, ali bi njegovo življenje utegnilo postati film.

Ne samo na nogometnih igriščih, sloviti Ibra je izjemno uspešen tudi s fantastično avtobiografijo, ki se je po vsej Evropi prodala v več kot milijonski nakladi. V teh časih je to izreden dosežek, na Švedskem pa se že nekja časa zelo resno govori tudi o filmu, ki naj bi ga navdahnilo zelo zanimivo življenje velikega zvezdnika. 

"Film o meni? To je nekja nujnega. Pa ne samo to, o mojem življenju in o moji karieri bi bilo treba posneti kar nekaj filmov," je v zvezi s tem dejal napadalec PSG-ja, ki v tej sezoni igra v življenjski formi in se bo v torek skušal uvrstiti v polfinale lige prvakov. Kako zelo se ceni, pa je ponovno pokazal v nadaljevanju.

Izpraševalce je namreč zanimalo, kaj je želel povedati z nekaj filmi in koliko misli, da bi jih lahko bilo. "O Rambu so posneli tri filme. Rambo je sijajen, toda niti približno ni jaz. Če so o njem posneli tri filme, bi jih morali o meni deset," je brez posebnih zadržkov in brez posebnega šaljenja dejal bosanski Šved.