roka, dež Svet24.si

Nalivi bodo tako močni, da so izdali oranžno ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

miša-margan Njena.si

Miša Margan bo drugič postala mamica

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
0 09.04.2016 08:24:21

Prvič v slovenski ligi: Zelo huda kazen zaradi ugriza!

nk-celje.si
Kar je počel Luis Suarez, je realnost postalo tudi v elitnem slovenskem tekmovanju. Da, beseda teče o ugrizu nasprotnika.

Česa takšnega na slovenskih nogometnih zelenicah še nismo videli oziroma vsaj ni dokumentirano. Svet se je čudil podobnim dogodkom drugom, marsikdo pa je mislil, da se kaj podobnega v Sloveniji preprosto ne more zgoditi. A se je očitno zgodilo, tako je vsaj ugotovil in potrdil disciplinski sodnik prve lige. 


Zelo huda kazen je namreč doletela nogometaša Celja Lovra Čirjaka. Hrvaški igralec Čirjak je na tekmi proti zasedbi iz mesta nuklearke v slogu Luisa Suareza ugriznil tekmeca v ramo in bo moral izpustiti šest tekem. Luka Štefanac pa zaradi udarca s komolcem v medsebojnem obračunavanju s Čirjakom tri tekme.

O tem, da je Čirjak dejansko grizel, se je govorilo že takoj po srečanju, a zadeve ni bilo mogoče preveriti. Preiskava pa je pokazala, da je do tega resnično hudega prestopka zares prišlo, zato pa se bo moral Hrvat hladiti na kar šestih tekmah. Verjetno se boste spomnili, da je bila kazen za Suareza vsakič (to se mu je primerilo kar trikrat) še hujša

Značke: ugriz, čirjak, celje

Članki iz rubrike