Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.03.2016 10:38:51
Deli članek:

Posebna ponudba: Ryanair povsem osmešil Garyja Nevilla! (foto)

Profimedia

Kot da ne bi bilo dovolj šal z naslova navijačev in medijev, se je angleškega trenerja ob ekspresnem odhodu iz Valencie lotil še največji nizkocenovni prevoznik.

Garry Neville je na klopi Valencie zdržal le tri mesece, ob tem nizal slabe rezultate in resnično je bilo ves čas le vprašanje časa, kdaj mu bodo vodilni možje kluba pokazali vrata. Čeprav je v odličnih odnosih z lastnikom, zaradi česar je tudi prišel, dlje od omenjenih treh mesecev preprosto ni mogel zdržati

Prekinitev pogodbe je bila najbolj logična, zato so jo vsi pozdravili s kombinacijo navdušenja in posmeha. Navijači, mediji, ob tem pa tudi irski letalski gigant Ryanair, ki je priložnost izkoristil za domiselno, kruto, po mnenju nekaterih celo pretirano nesramno oglaševanje svojih poletov.

"O, brat. Čas je za let iz Valencie v Manchester," so Irci zapisali na reklami, ki so jo hitro objavili na spletu in s katero so ponudili ugodne lete iz španskega v angleško mesto, v katerem je Neville dolga leta deloval in živel. Reklama je dvignila ogromno prahu, sami pa presodite, ali gre za sijajno ali neprimerno potezo.