Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.03.2016 08:51:18
Deli članek:

Manchester United dobil bitko za talentiranega Nizozemca

Informacija sicer še ni uradna, toda bolj ali manj ni več nobenega dvoma, da je Manchester United dobil že svojo prvo poletno okrepitev.

Gre za 16-letnega levega krilnega nogometaša Feyenoorda Tahitha Chonga, ki ga rdeči vragi spremljajo že skorajda dve leti, zdaj pa ga bodo kot vse kaže le uspeli privabiti na Old Trafford

Talentirani Nizozemec, ki je znan po svoji bujni pričeski, je v Feyenoordovo akademijo prišel v sezoni 2009/10, skavte Manchester Uniteda pa je prepričal na poletnem turnirju v Manchestru. 

Za nogometaša, ki trenutno igra za Feyenoordovo selekcijo do 17 let in za nizozemsko reprezentanco do 17 let, so se zanimali tudi Manchester City, Chelsea in Arsenal, boj zanj pa je torej dobil Manchester United. 

Odločitev Chonga, da odide iz Feyenoorda, ker se ni uspel dogovoriti za novo pogodbo, je zelo razbesnela navijače nizozemskega velikana, ki so na družabnem omrežju Instagram Chonga označili za inkasanta, za prodano dušo, ki gleda samo na denar. Ker Chong uradno še ni podpisal pogodbe z Manchester Unitedom, navijači verjetno poskušajo z agresivnimi komentarji mladeniča prepričati, da ne odide na Old Trafford, vendar vse kaže, da je Nizozemec odločen, da bo njegova naslednja postojanka v mladi karieri Anglija.