Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.03.2016 20:25:32
Deli članek:

Zakaj Ronaldo misli, da ga nihče noče (video)

Reuters

Bo to zadnja sezona Ronalda pri madridskem Realu? Morda, morda pa tudi ne. Verjetno je največja ovira, da bi prestopil v drug klub, njegova...

Kljub vsemu naj bi bil prvi v vrsti, ki bi vzel Cristiana Ronalda pariški PSG, posebej po tistem, kar so videli vsi na novembrski tekmi med Realom in PSG-jem, ko je Ronaldo nekaj zašepetal trenerju PSG-ja Laurentu Blancu. V pariškem časopisu La Parisien so zapisali, da naj bi Ronaldo Blancu rekel: "Tvoja ekipa je igrala dobro. Rad bi delal s tabo!"
Ronaldo je slednje zanikal, toda šele mesec dni kasneje, ko je razkril, da se je Blacu zahvalil, ker je na novinarski konferenci o njem govoril v superlativih.
Toda v tem trenutku se Ronaldo morda celo boji, da se PSG ne zanima več zanj. Vsaj tako meni španski nogometni ekspert Guillem Balague. Slednji trdi, da Ronalda nočejo vzeti, ker je predrag za njegova leta. "Cristiano misli, da ga nihče noče," je dejal Balague. "Razlog pa je, da je preddrag za svojo starost. Na začetku sezone je bil sklenjen dogovor med Realom in Ronaldom, danes pa je marsikaj drugače."  
Na začetku sezone je predsednik Reala Florentino Perez dejal, da bi nakup Ronalda stal PSG milijardo evrov.
Toda dejstvo je, da Ronaldo, ki je prejšnji mesec dopolnil 31 let, ni več mož odločitve na pomembnih tekmah in bi ga verjetno prodali za precej manj kot milijardo. Verjetno Ronaldom naslednji klub ne bi presegel niti zdajšnjega rekordnega prestopa.
Toda težava je tudi Ronaldova plača. Po pisanju angleškega Mirrorja je Cristianova tedenska plača 380.000 evrov, kar pomeni, da je najdrajži igralec na svetu.
Ronaldova pogodba pri Realu se izteče ob koncu sezone 2018, toda ali bo oddelal celo pogodbo ali bo odšel prej?