Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.03.2016 15:26:53
Deli članek:

Juventus v Münchnu brez Dybale in Marchisia

Reuters

Italijanski nogometni prvak in lanskoletni finalist lige prvakov Juventus bo na sredini povratni tekmi osmine finala letošnjega najmočnejšega klubskega tekmovanja proti Bayernu nastopil brez napadalca Paula Dybale in vezista Claudia Marchisia.

Juventus, ki je na prvi tekmi osmine finala lige prvakov na svojem stadionu z Bayernom po zaostanku dveh golov na koncu izvlekel remi (2:2), bo v sredo na Allianz Areni igral brez še dveh pomembnih igralcev prve postave.

Argentinec Dybala, ki je minuli petek na prvenstveni tekmi proti Sassuolu dosegel edini zadetek za zmago "stare dame", si je na treningu poškodoval podkolensko mišico, medtem ko si je italijanski reprezentant Marchisio na treningu strgal mečno mišico in bo z nogometnih igrišč odsoten približno tri tedne.

Trener Juventusa Massimiliano Allegri že tako ne bo mogel računati na branilca Giorga Chiellinija in Martina Caceresa, zaradi težav s prepono pa je vprašljiv tudi nastop hrvaškega reprezentanta Maria Mandžukića.

S tem so možnosti najboljšega italijanskega kluba, da bi izločil aktualnega evropskega prvaka, manjše, tudi zato, ker so nogometaši Bayerna očitno v odlični formi, saj so v soboto s kar 5:0 premagal Werder. Ob tem ne gre pozabiti, da Juventus ni izgubil že 19 tekem, toda na drugi strani je Bayern v letošnji sezoni na domačem igrišču izgubil le enkrat.