Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.03.2016 13:15:18
Deli članek:

Parkerja tudi 20.000 evrov mesečne plače ni prepričalo

FK Crvena zvezda

Joshua Parker še naprej ostaja trn v peti vodilnih moži Crvene zvezde.

Joshua Parker ostaja član Crvene zvezde. Čeprav so mu Beograjčani že pred meseci dali jasno vedeti, da nanj ne računajo več, in mu hkrati sporočili, da se ga hočejo znebiti skorajda za vsako ceno, se jim velika želja ni uresničila. Saj ne, da Parker ne bi imel ponudb, dejansko je prejel eno sila mamljivo. Kairat iz Kazahstana mu je ponujal mesečno plačo v višini 20.000 evrov, toda Parker je vseeno rekel ne. In razlog? Njegov sin.

Kot poročajo srbski mediji, se je nekdanji član Domžal odločil ostati v Beogradu, in sicer zaradi tega, ker njegov sin boleha za astmo. Zaradi tega se ni želel preseliti tako daleč stran od Londona, kjer sicer živi njegova družina. V selitev, ki bi bila sicer zgolj začasna, ga ni uspel prepričati niti mamljiv znesek, ki bi ga zaslužil v Kazahstanu.

Beograjčani so njegovo odločitev sprejeli z gromozanskim razočaranjem, v prvi vrsti, ker bi se znebili nezaželenega nogometaša, s katerim bi za nameček zaslužili tudi 50.000 evrov. Toliko je bil Kairat pripravljen plačati za posodo do poletja. In kaj zdaj čaka Parkerja? Bržčas nič dobrega. Trener Miodrag Božović naj bi ga sicer spet priključil članski ekipi, a vprašanje, če bo v prihajajočih mesecih še dobil kakšno priložnost za dokazovanje.