Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
01.03.2016 12:22:50
Deli članek:

Nogometaši Malage preživljali pravo grozo (video)

vszi

Konec tedna so nogometaši Malage v 26. krogu španskega prvenstva gostovali pri Real Sociedadu in osvojili točko, čeprav so pred srečanjem preživljali pravo grozo.

Njihov let proti Baskiji je bil namreč zelo nemiren,. Pred pristankom v San Sebastianu je nad mestom divjala nevihta z močnim vetrom, ki je premetavala jekleno ptico sem ter tja.

Da je bila stvar zelo resna, govorijo tudi zapisi iz španskih medijev, ki pravijo, da so bila na pristajalni stezi za vsak primer že pripravljena vozila prve pomoči in gasilcev.

Na srečo je pilot s svojo prisebnostjo in znanjem poskrbel, da je na koncu pristanek minil brez posledic. Letalo je uspel prizemljiti, vsi, ki so bili takrat v njem, pa so si lahko po nekaj kritičnih minutah oddahnili.

Kaj so preživljali potniki in člani posadke, še najbolj prikaže posnetek, ki ga je na družabnih omrežjih objavil vezist Malage Duda. V njem je mogoče slišati prestrašene nogometaše, ki so na različne načine komentirali srhljivo dogajanje. Med njimi tudi hrvaškega reprezentanta Duje Čopa.