Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.01.2016 09:31:40
Deli članek:

Po bolečem porazu na Old Traffordu so ga navijači sprejeli kot kralja (video)

vszi

Nogometaši Manchester Uniteda so v soboto spet razočarali svoje privržence. V 23. krogu premier lige so na Old Traffordu položili orožje pred Southamptonom, ki je slavil z 1:0.

Navijači rdečih vragov so bili zaradi vnovičnega spodrsljaja seveda razočarani in jezni, zato se trener Louis van Gaal in njegovi varovanci dan po tekmi verjetno raje niso pokazali v javnosti in so se navijačem raje izognili v velikem loku, da ne bi slišali kakšne pikre ali "sočne" na svoj račun.

Povsem drugače pa je bilo z Memphisom Depayem, ki je omenjeni dvoboj sicer spremljal s klopi. Nizozemski reprezentant se je v nedeljo namreč odpravil v domovino. V  Eindhovnu se je udeležil dvoboja tamkajšnjega prvenstva med PSV-jem in Twentejem (4:2), kjer ga je približno 33 tisoč navijačev sprejelo kot kralja.

Po dobrih šestih mesecih se je namreč Depay prišel tudi uradno posloviti od svojega nekdanjega kluba in zvestih privržencev. Ob zelo lepem sprejemu, ki ga je bil deležen, pa je lahko za en dan pozabil na vse tegobe, ki ga pestijo v Manchestru.

"Izjemno vesel in ponosen sem, ker stojim tukaj pred vami. Rad bi se vam zahvalil za vse lepe sezone, ki sem jih preživel tu. Skupaj smo šli skozi vzpone in padce, ampak Eindhoven bo vedno v mojem srcu. Rad vas imam," je v kratkem govoru med drugim povedal Depay.