Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.01.2016 21:39:54
Deli članek:

Po odhodu iz Stožic se mu obeta igranje z afriško legendo

www.alesfevzer.com

Argentinski nogometaš Lucas Ontivero se je iz Olimpije vrnil v Turčijo. Toda tam ne bo ostal dolgo.

Lucas Ontivero je kratek čas plesal v opremi Olimpije. V Ljubljani se je zadržal pol sezone, nato so se zmaji odločili, da ga ne bodo odkupili od Galatasaraya. Nekaj je k temu prispevalo dejstvo, da so Turki zanj zahtevali med 400.000 in 500.000 evrov odškodnine, menda tudi uprava kluba nad Ontiverom ni bila navdušena do te mere, da bi ga dejansko želela zadržati za vsako ceno. No, kljub vrnitvi v Turčijo pa prevelikih dvomov ni, Ontivero tudi spomladi ne bo igral za velikana iz Carigrada.

Mladi Argentinec se bo spet preselil kot posojen nogometaš in kot se vse bolj zdi, bo kariero nadaljeval kar v Severni Ameriki. Obeta se mu namreč igranje v ligi MLS, v kateri bi lahko branil barve kanadskega kluba Montreal Impact. Slednji je v ligi MLS začel igrati leta 2012, do zdaj pa je njegov dres nosilo že nekaj znanih nogometašev: Alessandro Nesta, Marco Di Vaio, Bernardo Corradi, Matteo Ferrari, Nelson Rivas, Nigel Reo-Coker … In tudi zdaj imajo tam zvezdnika, dres Montreala namreč nosi sloviti Didier Drogba, eden najboljših afriških nogometašev vseh časov, ki je vrsto let navduševal v Evropi, največji pečat pa pustil pri Chelseaju, s katerim je osvojil tudi ligo prvakov.

Kot poročajo kanadski mediji, si je strokovno vodstvo že ogledalo Ontivera, nad videnim naj bi bili zadovoljni, zato je zdaj menda le še vprašanje časa, kdaj bo nekdanji up madridskega Reala odšel v Montreal.