Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ri
ri
14.01.2016 20:52:47
Deli članek:

Barcelona želi nazaj na Camp Nou vrniti svojega bivšega mladca

Reuters

Lahko angleški prvoligaš Arsenal ponagaja španskemu velikanu Barceloni?

Bil je že pri Barceloni, a tedaj ni bil dovolj dober. Oziroma so bili drugi boljši od njega. Pa je odšel, potem ko je za člansko ekipo odigral vsega dve tekmi. Leta 2011 je Nolito pomahal v slovo Kataloncem in se preselil na Portugalsko, kjer je njegova kariera dobila atomski pospešek. V dresu Benfice je danes 29-letni nogometaš zablestel, prikazal nekaj izjemnih predstav in si že kmalu priigral vrnitev nazaj v Španijo. Najprej je bil član Granade, zatem Celte in prav iz Viga bi se zdaj spet lahko podal nazaj v – Barcelono.

Na Iberskem polotoku so vse večja namigovanja, da je Nolito tik pred tem, da vnovič podpiše za Barcelono. Eden od razlogov za to je tudi Luis Enrique, ki je Nolita že treniral, in sicer v rezervni ekipi Barcelone. Toda kljub glasnim namigovanjem je Nolito poudaril: "Sem v Vigu, kjer mi je super. Navijači me imajo radi in upam, da bom ostal še dolgo." Tudi njegov trener Eduardo Berizzo pravi: "Nihče me ni nič obvestil o odhodu Nolita. Poleg tega ne odgovarjam prvič na takšno vprašanje."

Ne glede na vse govorice ne pojenjajo. A Barcelona vseeno ni edina, ki želi krilnega napadalca. Za slednjega se je menda ogrel tudi Arsenal. Lahko torej Londončani preprečijo Barceloni, da bi uresničila svojo željo?