Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
10.01.2016 09:45:13
Deli članek:

Trener Milana Mihajlović izgubil živce in bil izključen (video)

Reuters
Siniša Mihajlović

Italijanskemu Milanu pod vodstvom Siniše Mihajlovića ne gre vse po načrtih, počasi pa živce izgublja tudi srbski strateg.

Včeraj je rdeče-črne čakalo sila zahtevno gostovanje v večnem mestu, kjer pa na presenečenje mnogih niso doživeli poraza. Kljub temu predsednika Milana Silvia Berlusconija počasi mineva potrpljenje, saj je njegova ekipa na zadnjih petih tekmah slavila le enkrat. Po poročanju tamkajšnjih medijev naj bi dal trenerju Sinišu Mihajloviću jasno vedeti, da bo moral popraviti rezultate, v nasprotnem primeru bo slovo neizbežno.

Pritisk pa očitno občuti tudi nekdanji odlični srbski nogometaš, ki je na tekmi proti Romi izgubil živce, zaradi česar ga je sodnik v 60. minuti poslal z igrišča. V to ga je prisilil kar njegov varovanec Juraj Kucka, ki je v omenjeni minuti zgrešil nemogoče, trener pa je v navalu jeze brcnil v plastenko z vodo in skoraj zadel osebo v ozadju.

Vse skupaj je dobro opazil sodnik in ni mu preostalo drugega, kot da mu zaradi nešportnega obnašanja pokaže pot "pod prho". No, ta isti igralec, zaradi katerega je besnel Mihajlović, je sicer z golom v 50. minuti poskrbel, da je Milan iz Rima odnesel vsaj točko ...