Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.12.2015 16:17:52
Deli članek:

Nova razkritja: Trojico zvezdnikov lažni diamanti stali več kot 10 milijonov!?

Ne samo dva, v prevaro stoletja so vpleteni trije nekdanji veliki zvezdniki nogometa na področju bivše Jugoslavije. Številke pa so še višje, kot se je zdelo sprva.

Ne le Predrag Mijatović in Savo Milošević, vpleten je tudi nekdanji nogometaš Chelseaja Mateja Kežman. Vsi trije so v navezi našli partnerja na Pirenejskem polotoku, s katerim so poslovali že prej in ki so mu slepo zaupali. Do te mere, da so bili v južnoameriški rudnik diamantov skupaj pripravljeni vložiti več kot deset milijonov evrov.

Tako pravijo najnovejša razkritja v aferi, ki močno pretresa srbski šport in zaradi katere bodo nekoč izjemni nogometaši ostali brez nezanemarljivega dela zaslužkov iz časov tekmovalnih karier. Nekaj jim bo sicer še ostalo, toda debelih deset milijonov je številka, ki prizadene vsakogar, pa naj ima na računu še toliko ničel.

Brez denarja bodo ostali zato, ker rudnik, v katerega so vložili, sploh ne obstaja, kaj šele da bi bili v njem diamanti. Po nekaterih podatkih pa so nekdanji nogometaši nekaj malega vložili tudi v brazilski rudnik zlata in v naftne vrtine po vsej Južno Ameriki, pri čemer tudi ta in tudi te ne obstajajo. Previdno z naložbami, torej.