Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.12.2015 08:11:30
Deli članek:

Gospod sodnik, tale sprej si bom malo sposodil (video)

Napadalcu Sportiga Teofilu Gutierrezu je treba priznati, da je na tekmi proti Bešiktašu izumil eno najbolj domiselnih proslavljanj zadetka.

Sporting je v zadnjem krogu skupinskega dela lige Europa premagal Bešiktaš s 3:1, Gutierrez je pri tem dosegel lep zadetek, ob tem pa je kolumbijski napadalec nase še precej bolj opozoril s proslavljanjem. Najprej je kazalo, da bo povsem običajno, nato pa se je Južnoameričan spontano odločil za nekaj povsem novega, zelo posebnega. 

Stekel je do sodnika, ga prijazno ogovoril in mu nič kaj prijazno izza pasu izpulil tisti sprej, ki ga delivci pravice že nekaj časa uporabljajo za označevanje primerne oddaljenosti živega zidu pri prostih strelih. Kolumbijčev cilj je bil jasen: želel je pustiti svoj avtogram na mestu, s katerega je dosegel zadetek. 

V posnetku si lahko ogledate njegovo skrajno nenavadno akcijo, pri tem pa naj vas opozorimo, da boste morda malce razočarani nad izvedbo. Vsebina spreja je bila precej uboga, zato je imel Teo veliki težave s pisanjem, a šteje namen. No, šteje pa tudi rumeni karton, ki ga je zaradi vragolije logično dobil.