Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.12.2015 22:47:44
Deli članek:

Bi moral biti Suarez izključen? Bo naknadno kaznovan? (video)

Barcelona v Valencii sicer ni opravila najbolje, kajti proti netopirjem je odigrala 1:1. Je pa vsaj v določenem pogledu imela tudi nekaj sreče.

Barca je, potem ko je v prvem polčasu zapravila kopico priložnosti, v drugem povedla prek zelo vročega Luisa Suareza in zdelo se je, da bodo Katalonci prišli do nove zmage. Sicer nižje od prejšnjih, a vendarle. Toda v 86. minuti so bili neprevidni, Valencia je zadela in prednost Barce pred Realom zdaj znaša štiri točke.

No, ko je bil izid še 0:0, pa smo bili priče zelo spornemu dogodku, ki bo zagotovo še odmeval. Suarez, ki je za nameček malce pozneje dosegel zadetek iz nedovoljenega položaja, je v dvoboju z domačim branilcem Abdennourjem uporabil zelo umazan pristop, za katerega bi po mnenju mnogih moral dobiti rdeči karton.

Ne, tokrat se Urugvajec sicer ni odločil za grizenje, je pa nemarno stopil na nasprotnikovo nogo in se, da bi bil pritisk še večji, s težo celotnega telesa zelo očitno nanjo povzpel. Prizor si lahko ogledate v posnetku in presodite, ali bi si res zaslužil izključitev. In ali bo, kot menijo mnogi, Suarez za te prestopek kazen dobil naknadno.