Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
20.11.2015 10:30:41
Deli članek:

Adujeva neposrečena reklama (foto)

vszi

Nekdanji čudežni deček ameriškega in svetovnega žogobrca Freddy Adu je pri štirinajstih letih podpisal prvo profesionalno pogodbo v karieri.

Pod svoje okrilje ga je vzelo moštvo D.C. United, Adu pa je s tem postal najmlajši športnik, ki je podpisal profesionalno pogodbo. Dvanajst let pozneje je situacija povsem drugačna, fantu namreč ni uspelo narediti omembe vredne kariere.

Do zdaj je zamenjal že trinajst klubov, v nobenem pa ni pustil večjega pečata. V njegovi osebni izkaznici se sicer najdejo tudi nekatera znana imena evropskega nogometa, kot sta Benfica in Monaco. Še večkrat pa je bil del precej manj uglednih klubov, kot so finski Kuopio PS, srbska Jagodina in Tampa Bay Rowdies.

Z zadnjo objavo na družbenih omrežjih je Adu poskrbel, da so privoščljivci prišli na svoj račun. Objavil je namreč fotografijo, na kateri sesa stanovanje, v podpisu pod njo pa je razvidno, da dela reklamo za sesalec. Seveda je s to potezo naletel na različne odzive, med bolj duhovitimi pa je bilo vprašanje, ali mu je ta sesalec posesal kariero ...