Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
03.11.2015 15:03:56
Deli članek:

Pri Carpiju že po dobrem mesecu ustoličili bivšega

vszi

Novinec v italijanskem prvoligaškem tekmovanju Carpi je slabo začel sezono.

V uvodnih enajstih nastopih je zbral zmago, tri remije in sedem porazov, kar ga uvršča na zadnje mesto prvenstvene lestvice. Konec septembra je moral zaradi slabi rezultatov svoje mesto zapustiti trener Fabrizio Castori, ki ga je zamenjal Giuseppe Sannino.

Vendar pa se stanje po njegovem prihodu ni bistveno spremenilo. Sicer je v svoji prvi tekmi na novem delovnem mestu ekipa premagala Torino, nato pa je šlo vse skupaj navzdol. Sledili so porazi z Atalanto, Bologno in Frosinonejem, konec tedna pa je na stadionu Alberto Braglia točko osvojila še Verona. Ker so zadnje tri ekipe Carpijevi neposredni tekmeci v boju za obstanek, so se v klubu odločili, da se že po dobrem mesecu razidejo s Sanninom.

Da bi bila zmešnjava še večja, bo njegovo mesto spet zasedel prejšnji strateg Castori, ki je ekipo v zadnji sezoni popeljal do zgodovinskega napredovanja v prvo ligo. "Klub sporoča, da je odpustil trenerja Giuseppeja Sannina in športnega direktorja Johna Cusatisa. Hkrati je na mesto prvega moža stroke vrnil Fabrizia Castorija, ki bo danes popoldan že vodil prvi trening," so zapisali na uradni spletni strani kluba, katerega barve brani tudi vratar Vid Belec.

Castori bo prvič po povratku moštvo vodil v nedeljo na gostovanju pri Sassuolu.