Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
eč
02.11.2015 17:56:06
Deli članek:

Pred "tiskovko" misli zbistril s serijo vulgarnih kletvic (video)

Profimedia

Brez kletvic v življenju pač ne gre, toda trener Borca Nenad Lalatović je vseeno malce pretiraval. In to kar pred kamerami.

Nenad Lalatović iz Srbije je eden tistih nogometašev, ki so se po koncu kariere posvetili trenerskemu poklicu. Leta 1977 rojeni Beograjčan je najprej vodil Srem iz Sremske Mitrovice, potem je sedel tudi na klopeh Proleterja, Voždovac in Napredka, lani se mu je uresničila velika želja in prevzel je vajeti Crvene zvezde, pri kateri je začel tudi igralsko kariero. No, na Marakani ni ostal dolgo, hitro so ga odpustili in zdaj se dokazuje v Čačku. Kot trener Borca niza odlične rezultate, na lestvici zaseda drugo mesto in v hrbet gleda le Crveni zvezdi.

Lalatović se je za vikend veselil zmage na gostovanju v Nišu, kjer je Radnički klonil z 0:1. Tekma je bila napeta, strasti pa razvnete do te mere, da je po koncu prišlo do čisto pravega incidenta. K sreči ni prišlo do fizičnega obračunavanja, so pa zato po zraku letele sočne kletvice. Tudi oziroma predvsem iz Lalatovićevih ust, ki je dokazal, da mu preklinjanje ni tuje in da premore bogat nabor grdih besed. No, sicer je res, da je bil med tekmo tarča ponavljajočih se žalitev in izzivanja tako s strani domačih navijačev kot tudi oseb na klopi Radničkega, toda vseeno marsikdo pravi, da bi se moral Lalatović ne glede na vse zadržati. No, pa dovolj besedičenja, Lalatovićev izbruh si raje oglejte v priloženem posnetku.