Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
02.11.2015 16:26:57
Deli članek:

Šokantno: trener brutalno pretepel šestnajstletnika (video)

vszi

Skoraj neverjetna zgodba prihaja iz romunskega nogometa, kjer je trener mlade ekipe CSMS Iasi v soboto brutalno pretepel enega izmed svojih varovancev.

Trenerjevo ime je Liviu Petrache, njegova žrtev pa je 16-letni Codrin Tirisca. Zgodilo se je na tekmi, ko je trener deset minut pred koncem tekme fanta zamenjal. Ko je sedel na klopi za rezervne nogometaše, pa se je nanj spravil s pestmi in nogami. "Udaril me je v usta, trikrat v roko in v hrbet. Nekaj udarcev sem dobil tudi po rebrih, na koncu pa me je še brcnil v glavo. Za vse skupaj je bil verjetno kriv dogodek iz prejšnje noči. Bili smo v penzionu in noben od fantov ni večerjal, ker je bila hrana zanič. Zaradi zobobola je trener šel spat ob deveti uri zvečer, ob enajstih pa smo našega voznika prosili naj nas pusti, da gremo v bližnji McDonald's, ker smo bili lačni. To možnost je zavrnil, ko je zaspal, pa nas je deset fantov odšlo v restavracijo, vrnili smo se okoli ene ure zjutraj. Naslednje jutro je receptorka povedala trenerju, kaj se je zgodilo, in to je bila verjetno njegova reakcija na vse skupaj. Najbrž je mislil, da sem bil jaz tisti, ki je vse organiziral," je povedal pretepeni Tirisca.

Trenerja je klub nemudoma odpustil. "Takšno obnašanje je nedopustno! Tak človek nima kaj iskati v športu. V klubu smo takoj začeli s preiskavo dogodkov," je povedal predsednik CSMS Iasija Florin Prunea.