Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
muk
muk
01.11.2015 19:59:29
Deli članek:

Raje izgubim, kot pa da zmagam zanj

Reuters

Kriza Chelseaja se poglablja, nekateri pravijo, da so po še šestem prvenstvenem porazu štete ure Joseju Mourinhu, vse pogostejše pa so tudi govorice, da smo mu hrbet obrnili tudi igralci.

Olje na ogenj je prilil Garry Richardson, komentator radia BBC, ki pravi, da so odnosi v slačilnici aktualnih prvakov dosegli dno. Richardson naj bi informacije dobil s prve roke, od enega izmed članov prvega moštva. "Dovolj imajo tega kako ravna z njimi, dovolj imajo njegovih izbruhov, predvsem njegov odnos s Hazardom pa naj bi bil zelo napet. Tu je naravnost neverjetna izjava. Eden od igralcev je nedavno dejal: "Raje izgubim kot pa da zmagam zanj." Morda je bila izjava resda podana vroče glave, v afektu, a po drugi strani razgalja počutje nekaterih igralcev," je v radijski oddaji dejal Richardson.

Nekateri navijači Bluesa, predvsem tisti najbolj zapriseženi častilci lika in dela Mourinha, so seveda podvomili v verodostojnost izjave, a porazi dajejo le še veter v jadra tovrstnim teorijam zarote. Če sploh so teorije, če ni muhasti Portugalec dejansko dokončno izgubil podporo slačilnice oziroma zaupanje igralcev, ki bi mu še lani sledili na konec sveta.