Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
pp
pp
23.10.2015 08:43:18
Deli članek:

Ob menjavi ves bes stresel na trenerja (video)

Reuters

V ligi Europa je v četrtek Molde pred domačimi navijači s 3:1 premagal Celtic. Član poražene ekipe, Kris Commons, pa se bolj kot s porazom ni mogel sprijazniti s tem, da je bil zamenjan.

Škotski Celtic se je z gostovanja pri Moldeju vrnil s porazom 1:3. Edini zadetek za Škote je v 55. minuti dosegel Kris Commons, ko je znižal zaostanek na 1:2. Kljub dobri igri in doseženem zadetku, pa je 32-letni igralec sredine igrišča moral v 76. minuti zapustiti igrišče, bil je namreč zamenjan.

Commons menjave ni dobro sprejel. Že ob prihodu na klop je na ves glas besnel, zaustavil pa se ni niti na mestu za rezervne igralce. Dal si je duška in s kričanjem dal glavnemu trenerju Ronnyju Deili in pomočniku Johnu Collinsu vedeti, kaj si misli o menjavi.

Z obnašanjem izkušenega igralca sredine igrišča Deila nikakor ni bil zadovoljen, kar je dejal tudi na novinarski konferenci po koncu tekme: ''To je nesprejemljivo. Smo ekipa, kjer se ne vrti vse le okoli enega igralca. S svojim obnašanjem je pokazal nespoštovanje do vseh. Ob prihodu na klop se je kregal z vsemi. Zaradi menjave je bil povsem iz sebe. To niti ni tako narobe. Je pa napačen način. So druge poti, kako pokazati nezadovoljstvo.''