Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.10.2015 15:09:00
Deli članek:

Ni ravno presenečenje, da nasprotniki izgubljajo živce (video)

vszi

Eden najboljših mladih nogometašev v Egiptu še naprej navdušuje s takšnimi in drugačnimi potezami. Toda z eno je še posebej trn v peti vseh svojih nasprotnikov.

Ramadan Sobhi velja za enega najboljših mladih nogometašev na afriškem kontinentu. A povsem mogoče je, da če ne bo spremenil svojega obnašanja na igrišču, ne bo nikoli prilezel v res velik klub. K temu botrujejo tudi izjemno slabe odločitve na igrišču, ki v težave spravijo tako njega, njegovo ekipo in predvsem nasprotnike. 

Že pred dvema mesecema je s svojim trikom, ko stoji na žogi, izzval prerivanje, tokrat pa je znova "udaril" in za sabo pustil razdejanje. Tabor nasprotne ekipe je hitro spoznal, da je treba ali mlademu konkurentu malce naviti ušesa, medtem ko je njegova ekipa naredila vse, da bi mladeniča zaščitila

Sobhi je v lanski sezoni zabil sedem golov na 22 tekmah za Al-Ahli, potem pa je klub zavrnil ponudbo Arsenala za mladeniča. Če bi Arsene Wenger že takrat vedel, da se mladenič tako norčuje iz nogometašev na igrišču, se zagotovo zanj ne bi odločil. Če želi Sobhi še kdaj priti na seznam evropskih oglednikov, bo moral svoj način igre malce spremeniti.