Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
jz
jz
11.10.2015 22:07:50
Deli članek:

Kolesar ali nogometaš - kdo je hitrejši

vszi

Nemški kolesarski as Andre Greipel je preko družbenega omrežja izzval nemškega nogometnega reprezentanta Thomasa Müllerja.

Svetovni prvaki pred tekmami radi nabirajo kilometrino tudi v fitnesu, na sobnem kolesu in med seboj kramljajo, kako bi se odrezali na kolesarski dirki po Franciji. Nekateri so zelo pogumni v izjavah.
Müller je na družbenem omrežju objavil fotografijo "kolesarskega" treninga in pripisal: "Danes zjutraj smo morali odpeljati eno prav zabavno etapo Toura. Manuel Neuer je zmagal na gorskem cilju, toda v sprintu me ni mogel premagati nihče."
Ko je Müller primerjal trening na sobnem kolesu v fitnesu z etapo na Touru, je seveda to zbodlo nemškega asa Andrea Greipla, izjemnega sprinterja, ki ima za seboj kar nekaj zmag na velikih dirkah.
Greipel je takoj komentiral Müllerjev zapis: "Sezono sem sicer že končal, toda za sprinterski obračun s teboj, bom pa kljub vsemu še malo potreniral. Ni treba, da je ravno etapa dirke po Franciji. Lahko se pomeriva tudi na tvoji domači stezi pri Bayernu. Jaz sem pripravljen."
Müller Greiplu, ki ga zaradi izjemnega sprinta kličejo tudi "Gorila", zaenkrat še ni odgovoril. Ali bo sprejel izziv?