Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
pp
pp
11.10.2015 15:29:31
Deli članek:

Chelsea izgublja boj, Stones na poti v Katalonijo?

Reuters

V poletnem prestopnem roku se je za branilca Evertona Johna Stonesa najbolj ogrel Chelsea, a kot kaže, portugalski strateg izgublja boj za 21-letnega branilca. Zdaj ga selijo v toplejše kraje.

Jose Mourinho si je poleti močno želel okrepiti svoje obrambne vrste, kamor je skušal zvabiti mladega branilca Evertona Johna Stonesa. Kljub vztrajnosti, Chelsea je na naslov Evertona poslala kar štiri ponudbe, najvišja je znašala skoraj 60 milijonov evrov, je Stones na koncu ostal pri sedanjem klubu.

Portugalski strateg pa naj ne bi odnehal. Novo ofenzivo pripravlja pozimi, ko se nogometna tržnica znova odpre. A v boj naj bi se vmešal še en tekmec. Katalonska Barcelona, ki naj bi prav tako pripravila ponudbo za 21-letnega branilca, saj v tej sezoni obramba aktualnih španskih prvakov ne deluje, kot bi morala. Če gre verjeti mediju Mundo Deportivo, Stones ni prva izbira za Barcelono, višje naj bi kotiral član Athletica iz Blibaa, prav tako 21-letni Aymeric Laporte, a naj bi imel previsoko odkupno klavzulo. Barca naj bi imela v beležnici zapisani še dve imeni, Marquinhosa iz PSG-ja in Joseja Gimeneza iz Atletica iz Madrida.