Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.08.2015 22:49:49
Deli članek:

Najbolj vroč srbski nogometaš s kritikami (tudi) nad Stojanovića

fkvojvodina.rs

Slaviša Stojanović je v Crveni zvezdi pustil dober vtis, ne nazadnje je rdeče-bele po sedmih sušnih letih vrnil na vrh Srbije, toda vsi o nekdanjem slovenskem selektorju nimajo dobrega mnenja.

Eden takšnih, ki nad Stojanovićem ni najbolj navdušen, je tudi mladi, šele 21-letni napadalec Ognjen Ožegović, nogometaš Vojvodine, ki je v zadnjih dneh zelo opozoril nase. 

Najprej je pred tednom dni šokiral celotno Italijo, ko je z Vojvodino na gostovanju pri Sampdorii s kar 4:0 razbil klub iz Genoe - pri čemer je sam prispeval dva zadetka -, nato pa je konec tedna zabil še izjemno atraktiven zadetek s "škarjicami" v domačem prvenstvu. 

Povsem dovolj, da je postal tema številka ena v Srbiji, kjer so Ožegovića seveda postavili v prvi plan in tako je kar naenkrat postal zanimiv celotni državi. Mnogi se sprašujejo, kako je mogoče, da Ožegović, ki je v mladinskih vrstah branil barve rdeče-belih iz Beograda in kazal ogromen talent, zdaj nosi sicer dres enake barve, a kluba iz Novega sada, ne srbske prestolnice. 

Nikola Miljković

"Ko bi moral dobiti priložnost, sem ugotovil, da velika večina članov uprave sploh ne ve, kdo sem jaz! Niti na katerem položaju igram! Bil sem nihče za trenerja Slavišo Stojanovića, pa tudi za Džajića, Kokezo, Tončeva in ostale veljake rdeče-belih," je za srbski Sport dejal Ožegović. 

Njegova izjava pa je vnesla nov nemir v že tako ali tako nemirno rdeče-belo barko, kjer navijači pozivajo upravo k odstopu. Mnogi so namreč prepričani, da bi Ožegović moral ostati v Crveni zvezdi in da ima beograjski velikan ogromne težave prav zaradi tega, ker prelahko iz svojih rok izpušča talentirane mladeniče.