Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tp
tp
10.06.2015 19:14:00
Deli članek:

Se bo Tevez pridružil Janu Oblaku?

Reuters

Prvi julijski dan se bo tudi uradno začela dvomesečna norišnica, imenovana nogometna tržnica, eden od najbolj zaželenih nogometašev pa je prav gotovo Argentinec Carlos Tevez.

Tevez je bil v letošnji sezoni ključni član ekipe Juventusa, ki je osvojila obe domači kroni in klonila v finalu lige prvakov. Toda Tevez naj bi bil po poročanju italijanskih in španskih medijev na izhodnih vratih stare dame.

Odkrito in javno se z njim spogleduje Atletico Madrid, zanimanje oziroma še več, pogovore pa je potrdil tudi Diego Simeone. "Vem, da se klub pogovarja z njegovim agentom. Vedno je dobrodošlo, da imaš v ekipi takšnega igralca, kot je Tevez. Je vroče krvi, kar je zdravo za ta šport, poleg tega pa vsi vemo, koliko golov je dal v letošnji sezoni. Bil bi popolna okrepitev glede na slog igre, ki jo goji Atletico Madrid," zanimanja za Argentinca ne skriva Simeone.

Atletico je pogrešal serijskega strelca, kakršen je bil na primer Diego Costa. Še posebej so več pričakovali od Hrvata Maria Mandžukića, ki se je v špansko prestolnico preselil kot eden najbolj vročih napadalcev, na koncu pa je bil vse prej kot zadovoljen s svojo sezono. Tudi zato se zdi Tevez kot odlična okrepitev za ekipo Jana Oblaka.