Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
20.04.2015 22:27:10
Deli članek:

"Pravi" Ronaldo vknjižil hat-trick (video)

vszi

Ni jih malo, ki mu še vedno pravijo tisti pravi Ronaldo.

Ronaldo je med letoma 1994 in 2008 nosil drese PSV-ja, Barcelone, Interja, Reala in Milana. Član brazilske izbrane vrste pa je bil 17 let (1994-2011). V tem času je s svojimi izjemnimi igrami navduševal nogometne navdušence po vsem svetu.

Danes, pri 38 letih, je spet spomnil na tiste čase. Nastopil je v dobrodelni tekmi, v kateri so si nasproti stali legendarni nogometaši francoskega St. Etienna in ekipa znanih nogometašev, ki je nosila ime organizacije, ki zbira denar za obolele za ebolo.

Srečanje se je končalo z rezultatom 9:7 za St. Etienne, Ronaldo pa je z nekaj potezami pokazal, da nikakor ni izgubil svojega "ubijalskega" instinkta, ko se znajde pred nasprotnikovim golom. Izjemni napadalec je na koncu dosegel tri zadetke.

V začetku leta je Brazilec postal delni lastnik nogometneg kluba Fort Lauderdale Strikers in takrat namigoval, da bi se mogoče lahko vrnil na nogometne zelenice. Zaradi lepega števila odvečnih kilogramov bi se moral resno posvetiti vadbi. A očitno tega ni storil v taki meri, kot bi si mogoče želel, saj je njegova postava še vedno daleč od optimalne. Kljub temu pa ga to očitno ne ovira, da ne bi še naprej navduševal s svojim bogatim znanjem.

Na tekmi je nastopilo še nekaj nekdanjih zvezdnikov. Zinedine Zidane za razliko od Ronaldanima nikakršnih težav s kilogrami in je še vedno odlično pripravljen. Podobno je tudi z nizozemskim vratarjem Edwinom van der Sarjem, ki se je izkazal z nekaj obrambami.