Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tp
tp
14.04.2015 17:43:39
Deli članek:

Evropski prvak v sprintu izziva Arsenalova mladeniča

Reuters

Po tem, ko so angleški mediji objavili podatek, da nogometaš Arsenala Hector bellerin 40 metrov preteče v 4,42 sekundah, se je zdaj oglasil evropski dvoranski prvak v sprintu.

Ta naziv pripada Britancu Richardu Kiltyju, ki pa je prepričan da niti Bellerin, niti njegov soigralec Theo Walcott nista tako hitra, kot pišejo otoški mediji. Bellerinu naj bi na razdalji 40 metrov namerili čas 4,42 sekunde, kar je hitreje, kot je Jamajčan Usain Bolt pretekel svojih prvih 40 metrov, ko je postavil svetovni rekord na 100 metrov.

Reuters


Kilty pa nikakor noče verjeti, da je lahko nogometaš tako zelo hiter, svoj dvom pa je izrazil tudi na twitterju in se spustil v zanimivo stavo. "Mediji pišejo, da lahko Hectro Bellerin preteče 40m v 4,42 sekundah. Vsekakor ne. So ti novinarji popolni bedaki? Stavim 30 tisoč funtov, rad bi se pomeril z obema. Na kakršni koli razdalji, kjerkoli. Tek se bo zelo hitro končal. Če vsi stavijo svoj denar, bom dokazal, da se mediji motijo," je s svojimi zapisi na twitterju dvignil nemalo prahu.