Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.01.2015 21:45:53
Deli članek:

Prijatelj, kaj te je doletelo?

Prvi polčas derbija italijanskega prvenstva med Juventusom in Interjem sta zaznamovali fantastični preigravanji vezistov stare dame.

Srečanje se še ni dobro začelo, ko je Carlos Tevez že poslal žogo v prazna vrata, potem ko Samir Handanović ni uspel prestreči predložka Artura Vidala. Zadetek pa ne bi bil nič posebnega, če omenjeni Čilenec ključnega dela akcije ne bi izvedel na resnično imeniten način. 

Vidal je sprejem žoge s peto spremenil v čudovito priigravanje in hkrati poslal žogo na mesto, od koder sta bila uspešen predložek in zadetek le logična posledica. Zanimivo pa je, da je pri tem osmešil nogometaša, ki samo njegov rojak, temveč eden najboljših prijateljev tako v poklicnem kot v zasebnem življenju. 

Gary Medel si z Vidalom deli zvezno vrsto čilske izbrane vrste, med reprezentančnimi zbori skupaj preživita veliko časa, pogosto pa se družita tudi med počitnicami. Nas prav zanima, kaj si bosta imela povedati, ko se v kakšnem bolj sproščenem okolju vidita naslednjič. Skoraj prepričani smo, da si bo Arturo dal duška

Seveda si spodaj lahko ogledate posnetek izjemne poteze, morda še malce bolj navdušujoč pa je posnetek (najdete ga še malce nižje) preigravanja, ki ga je s tako imenovano elastiko ob koncu polčasa izvedel Vidalov partner v zvezni vrsti Juventusa Paul Pogba. Trik mu je uspel v popolnosti, poteza pa bi zagotovo odmevala še bolj, če mu Handanović v boju eden na enega ne bi obranil strela.