Aleksa Balašević Svet24.si

Balaševićev sin obžaluje vse, kar je storil v ...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

liz
liz
0 08.11.2014 19:17:20

Mourinho: Zmagalo je boljše moštvo

Reuters
Chelsea tudi po enajstem krogu premier lige, v katerem je gostoval na Anfieldu, ostaja neporažen.

Z zmago (2:1) nad Liverpoolom je še devetič v letošnjem prvenstvu prišel do polnega izkupička. Kljub zelo uspešni seriji, pa Jose Mourinho pravi, da njegovo moštvo sezone ne bo končalo brez poraza.

"Lahko se pogovarjamo o naslovu prvaka, vendar ne verjamem, da bomo ostali neporaženi. Tudi poraz bo prišel in na to moramo biti pripravljeni," je dejal Portugalec, in nadaljeval: "Trenutno smo v zelo dobrem položaju. Zadovoljen sem, poleg tega so za nami že vsa štiri gostovanja v Liverpoolu in Manchestru. Vendar morate vedeti, da je do konca še zelo daleč."

Nato pa se je Mourinho dotaknil še današnjega srečanja z Redsi. "Zmagalo je boljše moštvo. Mislim, da nihče ne more reči, da si danes nismo zaslužili treh točk. Odigrali smo odlično, še posebej v drugem polčasu, ko je bil rezultat izenačen. Verjetno bi vsako drugo moštvo sprejelo remi na Anfieldu, ampak fantje so pokazali veliko samozavest, ko so si želeli zmage."


Precej manj razlogov za zadovoljstvo ima njegov kolega na Liverpoolovi klopi Brendan Rodgers. Slednji je bil še posebej jezen na sodnika Anthonyja Talorya. Temu očita, da bi moral  drugem polčasu dosoditi enajstmetrovko, ko je Cahill v kazenskem prostoru igral z roko. "Igranje z roko je bilo očitno in to je tudi sodnik dobro videl. Trenutno res nismo ljubljenci sreče in prav malo sreče lahko naredi veliko razliko. S tem ne mislim, da bi bila sreča, če bi nam dosodili enajstmetrovko, saj sem prepričan, da smo si jo zaslužili."

Za Liverpoolom so zdaj trije zaporedni porazi, dva prvenstvena in en v ligi prvakov. Njegov zaostanek za Chelseajem pa se je povečal že na 15 točk, torej celo eno več kot so jih Redsi do zdaj osvojili.

Zaradi tega je tudi Rodgers pod vse večjim pritiskom. "Klub ni navajen na to, da izgubi trikrat zapored, ampak stojim za svojimi odločitvami, prav tako me ne motijo kritike. Vendar pa se mi zdi nepošteno do igralcev, ki sem jih na igrišče poslal proti Realu, da so jih označili za rezerviste," je dodal Rodgers, ki je bil ob menjavi Coutinha proti Chelseaju deležen koncerta žvižgov s tribun. "Razumem, da so navijači nezadovoljni, ampak menjavo sem opravil, ker mislim, da nismo bili dovolj kreativni."

Kakorkoli že, če Liverpool ne bo svojega trenda rezultatov kmalu obrnil navzgor, se tudi Rodgersu ne piše prav nič dobrega.

Članki iz rubrike