Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bo
bo
23.09.2014 15:16:08
Deli članek:

Milanič? To je sramota!

Profimedia

Nekdanji angleški reprezentant Phil Neville je imenovanje Darka Milaniča za novega trenerja Leeds Uniteda označil za neumno potezo.

Phil Neville, nekdanji angleški reprezentant in nekoč član šampionske zasedbe Manchester Uniteda, ni navdušen nad dejstvom, da bo Leeds United v prihodnje vodil Darko Milanič. Še več, ko so ga mediji povprašali, kaj si misli, da se na Elland Road seli dosedanji trener graškega Sturma, Neville v svojem komentarju ni bil nič kaj prijazen.

"Rekel bi, da je sramota. To, da so šli ljudje iz Leeds Uniteda v Slovenijo in tam pripeljali poba, tega Milaniča, za katerega nikdar nisem slišal," je bil do nekdanjega kapetana slovenske reprezentance že skorajda žaljiv 37-letni Neville, ki je zatem pristavil: "V Redfearnu (začasni trener, op. a.) so imeli kvalitetnega in izkušenega strokovnjaka, imeli so nekoga, ki dobro ve, kakšen klub je Leeds United. Slednji naj bi želel v ospredje potisniti svoje lastne nogometaše, Redfearn pa to počne že ne vem koliko let. To, da zdaj prihaja Milanič, se mi zdi neumna odločitev."