Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
dm
dm
30.07.2014 15:26:15
Deli članek:

Nezadovoljni Schneiderlin želi oditi

profimedia

Southamptonova razprodaja se bo očitno nadaljevala. Čeprav je predsednik kluba Ralph Krueger zatrdil, da prodaj več ne bo, si odhoda želi tudi nezadovoljni vezist Morgan Schneiderlin.

Francoski reprezentant, ki je za Francijo igral tudi na svetovnem prvenstvu v Braziliji, je po tem, ko je uvidel, da bo Southampton prodal praktično vse, kar se da prodati, tudi sam izrazil željo po odhodu. 

"Morgan Schneiderlin in Jay Rodriguez bosta tvorila okostje nove Southamptonove ekipe in nista na prodaj. Zagotavljam vam, da bosta tako Morgan kot Jay v novi sezoni igrala za Southampton in z navdušenjem bomo nadaljevali z gradnjo nove ekipe. Počakajte na 1. september, ko bo vsega konec in takrat sodite. S prodajo nogometašev smo zaslužili veliko denarja, ki ga bomo investirali v okrepitve. Zagotovo bomo pripeljali še nekaj nogometašev," je angleškim novinarjem povedal Krueger

Schneiderlin je medtem na svojem twitter profilu čivknil: "Šest let odličnega popotovanja uničenih v eni uri!! in tako javnosti sporočil, da je zelo nezadovoljen z delovanjem uprave. In ne samo to, francoski nogometaš je tudi že pisno zaprosil klub, da ga prodajo, saj v Southamptonu več ne želi igrati. Zanj se zanima njegov trener iz prejšnje sezone, Mauricio Pochettino, ki je pred nekaj tedni prevzel Tottenham. Argentinski strokovnjak si želi v svojih vrstah videti tudi Jayja Rodrigueza.