elektrika x Svet24.si

Slovenija z najdražjo elektriko v Evropi?

Ariana Grande Svet24.si

Ariana Grande spregovorila o nasilju na ...

DOG2344990416298238339 Necenzurirano

Skrajnež je skrajnež, pa če prisega na križ ...

logar irgl pl Reporter.si

Mora Janša Logarja dobesedno vreči iz SDS, da bo...

matjaz kek mm Ekipa24.si

Razmišljanje slovenskega selektorja, ki se bo ...

Aria miha in saša Njena.si

Aria zrasla v lepotico, ob kateri obstane korak

slovenski navijaci Ekipa24.si

Takšno navijaško vzdušje so v soboto v ...

nu
nu
0 10.04.2024 02:16:04

Berlinska košarica! Legendarna Diletta je doživela nekaj, kar jo je šokiralo, kriv pa je Loris

Profimedia
Atraktivna italijanska teve voditeljica Diletta Leotta kaj takšnega, kar se ji je zgodilo v Berlinu, še ni doživela.

Ko sta Leotta in njen izbranec Loris Karius, sicer nemški vratar, načrtovala odhod v kultni berlinski nočni klub Berghain, si nista niti v najbolj norih sanjah predstavljala, da se jima lahko načrt izjalovi. "Bila sem v Berlinu in želela sem vstopiti v znani Berghain, ki ima na vratih strogo kontrolo," je začela razlagati zgodbo.

Diletta je bila s Kariusom, ki brani barve angleškega Newcastla, na kartkem oddihu v nemški prestolnici. Glede na to, da je on nekdaj stal med vratnicama Herthe, zelo dobro pozna Berlin. Jasno, želela sta največ, poleg pohajkovanja po čudovitem mestu, sta želela še nekaj ekskluzivnega. Vstop v kultni nočni klub, enega najbolj znamenitih na svetu, je bil logična izbira.Vendar, ko sta se pojavila na vratih, se je zgodilo ... "Bila sem tam, v prekrasnem plašču in s širokim nasmehom na ustih. Pozdravila sem jih, oni pa se me zavrnili. Nikoli se mi ni zgodilo kaj takšnega. Nimajo uradna pravila oblačenja (dress code), ampak vsi gostje so bili v črnem ...," je razlagala Diletta.

Potem je vso krivdo zvalila na svojega partnerja. "Loris je kriv, saj je mene poslal naprej. Punce sicer res imajo ponavadi več možnosti, ampak tokrat očitno ni bilo tako. Na vratih so me pogledali in me zavrnili."

Članki iz rubrike