kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 14.05.2023 10:53:51

Ste ga spoznali? Nekdanji nogometaš Liverpoola sporočil glasove za sinočnji Eurosong (FOTO)

Profimedia
Izbor za Pesem Evrovizije in nogomet nimata veliko skupnega. A Liverpool, ki je sinoči gostil 67. izvedbo priljubljenega glasbenega tekmovanja, je nogomet in ta dogodek približal bolj kot je to običajno.

V Liverpoolu pač ne gre, ne brez nogometa ne brez glasbe, oba sta močno zaznamovala to pristaniško mesto v severozahodni Angliji. Tudi sinoči med finalno prireditvijo za Pesem Evrovizije je bil nogomet prisoten - tako ali drugače. Bodisi skozi kultno pesem 'You'll never walk alone', ki jo je v spremljevalnem programu zapel zmagovalec Eurosonga izpred štirih let Nizozemec Duncan Laurence, bodisi skozi presenetljivega sporočevalca estonskih žirantskih glasov.

klavan


Nekdanji član Liverpoola Ragnar Klavan se je pojavil na video povezavi kot 17. po vrsti in razkril estonske glasove. Komentator na slovenski televiziji Andrej Hofer ga je posmehljivo, bržčas zaradi govora, označil za Arnolda Schwarzeneggerja, na koncu pa njegov nastop povezal še z Rambom?!? Če danes 37-letnega nogometaša večina Evrope ni spoznala, so ga gotovo navijači Liverpoola, za katerega je igral med letoma 2016 in 2018. V tem času je dosegel en prvenstveni zadetek - zmagovitega v sodnikovem podaljšku na tekmi z Burnleyjem.

klavan klopp
Profimedia


Sicer pa je Klavan eden najboljših estonskih nogometašev vseh časov. Sedemkrat so ga razglasili za najboljšega nogometaša te države. V svoji karieri je med drugim branil barve nizozemskega AZ-ja in nemškega Augsburga pred vrhuncem v Liverpoolu ter italijanskega Cagliarija po njem.

Značke: eurosong, liverpool

Članki iz rubrike