ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

tu
tu
0 01.09.2022 17:52:01

Atraktivna golfistka razkrila in šokirala: "Na turnirju nisem smela igrati zaradi prevelikih prsi!" (foto)

Ameriška golferka Paige Spiranac je, roko na srce, dosegla izjemno priljubljenost zaradi svojih fotografij, ne pa zaradi svojih iger.

Da je uspela z objavljanjem fotografij na spletu danes 29-letna Američanka niti ne skriva. Na instagramu ima 3,4 milijona sledilcev, ki jih redno zalaga s svojimi žgečkljivimi fotografijami, obenem jim odgovarja in ohranja komunikacijo.

"Čeprav so mnogi okoli mene menili, da mi nikoli ne bo uspelo, sem imela precej sreče pri svoji karieri. Ob golfu sem preboj naredila, ko sem se fotografirala za neko revijo. To je bila prelomnica. Takrat se je vse spremenilo," je Paige razlagala za časopis 'Maxim'. Obenem je razkrila, da se v profesionalni golf verjetno ne bo več vrnila.


"Če bi mi v zadnjem letniku fakultete dejali, da se mi bo življenje odvilo tako, kot se mi je, bi se vam smejala v obraz. Nikoli nisem pričakovala, da se bo zgodilo kaj takšnega. Zelo sem hvaležna za vse. Res imam rada to, kar počnem. Rada sem spletna vplivnica. Sicer bi si želela, da bi več dosegla v golfu, da bi ga igrala na najvišji ravni, ampak za to, kar imam zdaj, ne bi menjala nič," je še dodala.

V nadaljevanju pogovora je Američanka razkrila, da ji je neka humanitarna organizacija prepovedala nastop na turnirju, ker ima prevelike prsi. Organizatorji so se bali, da bi njen videz drugim tekmovalcem motil pozornost.

"Želela sem pomagati, a so mi vodilni ljudje turnirja dejali, da me vidijo čisto drugače, ne pa kot golfistko. Zaradi tega nisem mogla nastopiti. Golfu pravijo, da je gosposka igra, a v tem ni bilo nič gosposkega."

Značke: golf, paige-spiranac

Članki iz rubrike