Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

tu
tu
0 30.08.2022 14:56:19

Po koncu izčrpljujočega triatlona je tekmovalec pokleknil pred svojo izvoljenko, potem pa ... šok! (video)

Videoposnetek, na katerem španski triatlonec Cristian Moriatiel zaprosi svoje dekle, je postal prava spletna uspešnica.

Moriatiel je plaval, kolesaril in tekel, skratka končal skoraj deseturni triatlon v Estoniji, potem pa ves izmučen želel zaprositi svoje dekle, ki ga je čakalo v cilju. S prstanom v rokah je pred njo pokleknil, vendar ... Izdale so ga noge, zagrabil ga je krč. Triatlonec se je preprosto sesedel in se zvijal v bolečinah. Na pomoč mu je priskočilo osebje ter ga z masažo vendarle spravilo k sebi, da je lahko nadaljeval. Poskusil je znova, medtem sta ga dva držala za roke, da ni padel po tleh. V bolečinah in z grimasami na obrazu je zaprosil dekle, ki je seveda reklo 'DA', on pa ji je nadel prstan. Sledila sta poljub in objem.


Videoposnetek je hitro zaokrožil po svetovnem spletu, večina komentarjev pa izraža navdušenje. "To je absolutno neverjetno, to je popolno!" in "Ljubezen premaga vse!". "To je tako zabavno, pa tudi boleče za športnika. Je pa spomin za vse življenje. O tem trenutku se bosta oba še dolgo pogovarjala, se smejala in o tem pripovedovala svojim otrokom. Čestitam!"

No, na drugi strani so se pojavili tudi kritiki: "To je najmanj romantična in najbolj bizarna snubitev, ki sem kadarkoli videl," je zapisal prvi, drugi pa je šel še korak dlje in šaljivo pripomnil: "Bog mu je poslal znak, a ga ni poslušal."

Članki iz rubrike