Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ue
ue
3 21.03.2021 21:00:41

Nova VROČA IZBRANKA najboljšega evropskega košarkarja vseh časov. Po DVEH LOČITVAH zdaj ... (foto)

Inst
Štirikratni prvak lige NBA, kot kaže, pri nobeni ne zdrži prav dolgo. Dvakrat se je že ločil, zdaj pa je v objemu tretje, tokrat vroče športnice.

Tony Parker je verjetno najboljši evropski košarkar vseh časov, saj je imel pomembno vlogo pri štirih naslovih v ligi NBA za svoj klub – San Antonio Spurs, kjer so tudi upokojili Parkerjevo številko 9, ko je končal NBA-kariero (pri Ostrogah je prebil celotno NBA-kariero). Leta 2007 je bil tudi MVP finala lige NBA, večkrat pa je seveda igral tudi na All-Stars vikendih.

parker longoria
Tony Parker in Eva Longoria
Profimedia

Takrat je bil poročen s televizijsko zvezdnico Evo Longorio, od katere pa se je ločil leta 2010, ko je Eva ugotovila, da jo vara s francosko novinarko Axelle Francine. Tudi s slednjo se je Parker poročil (z njo ima dva otroka), toda pred letom dni je sporočil, da se je od nje ločil in ...

parker francine
Tony Parker in Axelle Francine
Profimedia

Zdaj je jasno, zakaj, kajti na družbenih omrežjih so se pojavile fotografije, ki kažejo intimnost med 30-letno francosko teniško igralko (njen oče je iz Vietnama) Alize Lim in 38-letnim Parkerjem (zdaj je lastnik moškega in ženskega košarkarskega kluba Asvel v Franciji). Alize je bila pred leti na 135. mestu lestvice WTA in je veliko obetala, vendar se tenisu ni posvetila zelo resno in je trenutno na 634. mestu na lestvici WTA. Vsekakor sta Tony in Alize videti kot sveže zaljubljen par.

Članki iz rubrike