Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
1 24.10.2020 11:13:25

Lindsey Vonn je ostro udarila po tistih, ki so kritizirali njeno TELO! Pokazala CELULIT, kar je sledilo, je ŠOKIRALO VSE! (foto)

V zadnjem času je 'upokojena' smučarska superzvezdnica Lindsey Vonn objavila kar nekaj fotografij, v katerih je oblečena zgolj v kopalke.

No, prav te fotografije pa so naletele na neverjetne komentarje, v katerih ni manjkalo žaljivk na račun njene postave. Nekateri so bili tako zelo žaljivi, da so Vonnovo spodbudili, da se je odzvala. To pa je naredila na vrhunski način. Objavila je še nekaj svojih fotografij, na katerih je mogoče videti stvari, ki v današnjem času veljajo za 'neokusne', ob njih pa je v prostem prevodu zapisala naslednje: "V zadnjem obdobju sem objavila kar nekaj fotografij v kopalkah, kar je očitno bolj grozno kot se zdi. Dobila sem nekaj neusmiljenih in grobih komentarjev ter medijskih zgodb, v katerih so dobesedno 'raztrgali' moje telo. Priznam, to me včasih boli. Sem normalen človek, včasih se držim sključeno in se mi trebuh povesi, na ritnicah imam celulit ali pa zgornjega dela kopalk ne 'napolnim' kot bi morala ... Toda vedno se spomnim, kako mi je moje telo omogočilo, da sem dosegla izjemne stvari in ponosna sem na to, kako močna sem. Nimam manekenske postave, kar mi še kako ustreza. Lahko pa vam zagotovim, da svojih fotografij nikoli nisem obdelala v Photoshopu in ponosna sem, da nikoli nisem imela nobene plastične operacije. Nič botoksa, polnil, malih popravkov. Ničesar. Sem stoodstotno naravna in stoodstotna Lindsey. Vsakomur, ki se počuti negotovo zaradi svoje pojave, svetujem, naj ostane močan, zdrav in imejte se radi, ne glede na to, kaj pravijo drugi. Najlepša hvala vsem pozitivnim in me podpirate ... Ohranimo kulturo telesne pozitivnosti!"

Članki iz rubrike