Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

delavci Svet24.si

Slovenci delamo za manj, kot je evropsko ...

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353 Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

andrej-hofer 1 Njena.si

Razočaranje za gledalce: Andrej Hofer ne bo ...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

bu
bu
0 18.10.2020 02:56:40

BOLJ BIZARNO NE GRE! Avstralska boksarka služi s prodajo ... ah, NE BOSTE VERJELI (foto)

Seksi Avstralka Ebanie Bridges je presegla vse. Kljub temu, da v ringu izjemno napreduje in se bo kmalu borila za naslov svetovne prvakinje, svoj bančni račun polni z nečem drugim.

Bržčas je kriv tudi koronavirus in dejstvo, da je šport vsaj delno zašel v slepo ulico. Nevščenosti seveda vplivajo na zaslužek športnikov, zato se ti morajo znajti po svoje. Še posebej takšni, kot je 33-letna Ebanie.

Poleti ji je namreč nek britanski oboževalec za par preznojenih in smrdljivih nogavic ponudil približno 500 evrov. Je lahko bolj bizarno? Avstralka je bila šokirana, a je ponudbo sprejela in v trenutku spolzela v posel, ki ji je prinesel lepo vsoto denarja. Celo razširila ga je in v le štirih tednih le za fotografije svojih nogavic zaslužila štiri tisočaka. Par rabljenih nogavic pa je naposled dosegel ceno dveh tisočakov.

Bridges 1


"Ali se zavedate, koliko je to denarja, ki sem ga zaslužila s tem sranjem?" Tako pravi Ebanie, ko jo sprašujejo o nenavadnem poslu. In se ne pritožuje, saj je obenem tudi svojo boksarsko kariero spravila na višjo raven. Dekle, ki sicer v Sydneyju opravlja delo učiteljice matematike na srednji šoli, je zmagalo na svojih prvih štirih profesionalnih borbah in si že zaslužilo boj za naslov svetovne prvakinje.

Postavna in privlačna Avstralka z umetnimi prsmi se ne sramuje nenavadnega posla, nedavno je celo postala ambasadorka britanskih nogavic Clingz.

Značke: boks, ebanie-bridges

Članki iz rubrike