renata dacinger_milos ojdanic Odkrito.si

Ugledna nagrada za slovensko novinarko

novak đoković djokovic Svet24.si

Srbski tenisač se je iskreno poklonil Hrvaški

luna Petisvet.si

Po jutranji mehkobi danes ob 12.02 Luna 'zdivja'

piran, fornače, na fornačah, parkirišče Svet24.si

Bodite previdni, če v Piranu dobite kazen ...

seann miley moore Svet24.si

FOTO in VIDEO: To je morski deček, ki uživa v ...

lina Njena.si

Lina Kuduzović v kopalkah pozirala na obali ...

Slavko Bobovnik_Lezeca Njena.si

Slavko Bobovnik na dopustu doživel šok

ku
ku
0 21.08.2018 11:23:20

NEPRIČAKOVANO! ZMAJČICE sporočile novico, ki nas ne bo pustila ravnodušne (VIDEO + FOTO)

Zmajčice
www.alesfevzer.com
Vsi poznamo ta dekleta. Legendarne Zmajčice so že dolgo tega postale nepogrešljive na košarkarskih, predvsem Olimpijinih tekmah. Predvsem pa so s svojo kakovostjo hitro postale ene boljših plesno-navijaških skupin v Evropi.

V četrtek, 30. avgusta, bo v Stožicah slovesno, kot že dolgo ni bilo. Pravi košarkarski spektakel, na katerem se bosta od igranja košarke uradno poslovila Sani Bečirović in Boštjan Nachbar, bodo obeležile tudi članice legendarne plesno-navijaške skupine Zmajčice, ki bodo po dolgih dvajsetih letih razveseljevanja slovenskih navijačev odplesale poslednji ples.

Plesna skupina je s svojimi dinamičnimi in atraktivnimi koreografijami navduševala vse od leta 1997, ko jo je ustanovila Irena Trobec Hukić, ki je izkušnje in znanje pridobivala tudi v tujini. Plesne vragolije priljubljenih Zmajčic smo lahko spremljali na vseh domačih tekmah Petrol Olimpije, povabljene pa so bile tudi na mnoga tekmovanja na področju bivše Jugoslavije, na zaključne turnirje Evrolige, ter na evropska in svetovna prvenstva.

Izjemno uspešne so bile tudi na tekmovalnem področju, saj so bile v kategoriji plesno-navijaških skupin kar trikrat evropske prvakinje, sedemkrat državne ter v okviru slovenske reprezentance pod trenerstvom Irene Trobec Hukić tudi dvakratne svetovne prvakinje.Simpatična dekleta bodo na Košarkarski simfoniji spisala zadnje poglavje v uspešni zgodbi, ki so jo krasila zagnanost, trdo delo in stkana prijateljstva in odplesale svoj zadnji ples ter v slovo pomahala vsem slovenskim navijačem.

Zmajčice obljubljajo, da bodo v Stožicah še enkrat pokazale vse svoje najboljše koreografije, najbolj pisane in zanimive kostume ter pričarale navijaško vzdušje, ki ne bo nobenega obiskovalca Košarkarske simfonije pustil ravnodušnega.

Ob tem je Irena Trobec Hukić, ustanoviteljica Zmajčic, povedala: "Zmajčice smo si dolgo želele, da bi še zadnjič zaplesale v originalni zasedbi in Košarkarska simfonija je odlična priložnost, da se poslovimo tudi me. Po dolgih letih delovanja, med katerim smo postale najboljše prijateljice in smo razveseljevale navijače v Sloveniji in tujini, bomo v Stožicah sklenile to lepo zgodbo."

Značke: zmajčice, košarka

Članki iz rubrike