Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 22.01.2018 18:39:28

NORO RAZKRITJE! Član glasbene skupine One Direction je štiri mesece treniral pri Mourinhu v Chelseaju (foto)

Niall Horan, član izjemno priljubljene fantovske glasbene skupine One Direction, je razkril, da je bil štiri mesece član Cheseaja, ko je ta klub vodil Jose Mourinho.

To ni bila otroška želja, da bi preživel, ne enega dne, ampak kar štiri mesece na treningu londonskega kluba in z zvezdniki svetovnega nogometa, kot sta bila takrat John Terry in Willian, delil slačilnico. Horan je namreč velik navijač Derby Countyja.

niall horan
Niall Horan


Danes 24-letni irski glasbenik se je po operaciji kolena skušal kar najhitreje vrniti na oder, še posebej zaradi dejstva, ker je bila pred njim in njegovo skupino velika svetovna turneja. Da bi mu to uspelo, se je na povabilo Mourinha pridružil treningom Chelseaja in z ekipo ostal kar dolge štiri mesece. V tem času je portugalski strateg to prikrival klubskemu osebju.

Horan je to izkušnjo nedavno delil z britanskimi mediji: "Decembra pred tremi ali štirimi leti sem imel operacijo, na turnejo pa bi morali maja naslednje leto. Mourinha sem spoznal, ko smo s fanti iz skupine obiskali madridski Real, on pa je bil takrat trener tega kluba. Ko je potem izvedel za moje težave, me je povabil na trening. Zdravnikom v klubu je dejal, da sem eden njegovih igralcev in da morajo poskrbeti, da bom kmalu povsem pripravljen," je pred dnevi razlagal Irec in dodal: "Jose je velik človek. Res sem užival v njegovi družbi."

Horan je še povedal, da pred tem ni imel večjih izkušenj z resnim igranjem nogometa, igral je le na humanitarnih tekmah.

niall horan mourinho

niall horan chelsea 1

niall horan chelsea 2

one direction
One Direction
osebni arhiv

Članki iz rubrike