tajda lekše Odkrito.si

Se je voditeljica na TV Slovenija dokončno ...

Shannon Hathaway Svet24.si

Mama ga je zalotila golega z učiteljico

tornado Svet24.si

Lahko uničujoče tornade pričakujemo tudi v ...

stari trg pri ložu Svet24.si

Župnika prebunkal, ker mu je posilil soprogo?

Justin Bieber Najstnica.si

Se je Justin Bieber vrnil k še enemu nekdanjemu ...

uvodna Petisvet

Očka, ne bo me več k tebi

blaz svab 2 ap Njena.si

Huda bolezen Blaža Švaba: kaj se dogaja z ...

ue
ue
0 09.11.2017 11:42:45

Luki Žvižeju nagaja SAMOSVOJ SESALNIK, ki ne želi sesati preproge, odlični rokometaš pa je bil ŠOKIRAN nad odgovorom tehnične pomoči! (foto)

Grega Wernig
Slovenski rokometaš Luka Žvižej je na družbenih omrežjih delil nenavadno težavo in še bolj nenavaden odgovor, ki ga je prejel.

Eden od najboljših in najbolj izkušenih slovenskih rokometašev Luka Žvižej je na družbenih omrežjih s svojimi sledilci delil zelo nenavadno težavo, na katero je naletel ob uporabi sesalnika. Dolgoletni kapetan Celja, ki se je iz Maribora v letošnji sezoni preselil v nemški Minden, je na družbenih omrežjih delil svoje izkušnje s tehnično pomočjo, ko je potožil, da njegov najnovejši sesalnik ne želi sesati preproge. 

"Očitno Roombi tepih ne odgovarja in v kolikor ga noče posesati zdaj, ga tudi ne bo," so so Žvižeju na težavo s samosvojim sesalnikom odgovorili pri tehnični podpori. Očitno je rokometaša ta odgovor zelo razburil, vsaj sodeč po njegovem odgovoru: "Meni je jasno, da Roomba ne skuha kave in ne pospravi stanovanja, da pa ne posesa tepiha (navaden tanek tepih), ker ji verjetno ne odgovarja in glede na to, da je to aparat in ne oseba, se mi zdi zelo čudno, da ima svojo voljo." 

luka zvizej irobot

Značke: luka-žvižej, irobot

Članki iz rubrike