Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
muk
muk
04.06.2016 13:15:26
Deli članek:

Nekdanji napadalec Primorja in Mure zmagovalec Big Brotherja

Bil je eden bolj barvitih karakterjev, ki jih je kdajkoli zaneslo na slovenske zelenice. Romano Obilinović Žorž, ki je svoj čas igral in zabijal za sežanski Tabor, pa Primorje, Koper in Muro, je sinoči postal zmagovalec hrvaškega Big Brotherja.

Zelo dober napadalec, izven terena pa dobrodušen zabavljač in uživač, je v lepem spominu ostal marsikateremu nogometnemu navdušencu na sončni strani Alp. V zadnjih tednih oziroma mesecih je hrvaško javnost s svojim humorjem in pojavo navduševal v resničnostnem šovu Big Brother, da je v finalu dobil skoraj polovico glasov, pa je najbrž povsem dovolj zgovoren podatek o njegovi priljubljenosti.

In od včeraj je 36-letni Žorž bogatejši za 183.700 kun oziroma približno 25 tisoč evrov. Slavje je imelo tudi malce grenkega priokusa, Romano je namreč želel kar tam, pred širnim hrvaškim avditorijem, za roko zaprositi sotekmovalko Marino, a ga je slednja odbila.

Kakorkoli že, še ena zanimiva epizoda v že tako pestrem življenju Romana Obilinovića, njegov najnovejši uspeh pa so z navdušenjem pozdravili tudi v taboru hrvaške reprezentance, ki se pripravlja na Euro 2016. "Absolutni Bog, vsi smo s tabo, party v hotelu," je na socialnem omrežju denimo zapisal Gordon Schildenfeld.