Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tk
tk
17.03.2016 19:55:19
Deli članek:

Neverjetno: bratu nogometašu ukradel identiteto in ogoljufal dekleta

Namesto, da bi bi bil ponosen na svojega brata, je izkoristil dejstvo, da je igralec mlade ekipe dortmundske Borussie in se okoristil.

Štiriindvajsetletni Kevin Duksch se je na spletnem portalu za zmenkarije pretvarjal, da je brat Marvin, ki igra za mlado ekipo dortmundske Borussie.

Očitno je bil Kevin črna ovca v družini, njegov mlajši brat pa se na drugi strani prebija v mladi ekipi Borussie. Zato je izkoristil njegovo vzhajajočo slavo in dejstvo, da je nogometaš in se pod njegovim imenom prijavil na spletno stran zmenkarij. Tam je objavil bratovo fotografijo in njegove podatke v upanju, da bo tako lažje ujel kakšno dekle. In jo je. Spoznal je študentko iz mesta Hürth, toda romantična komedija se je sprelevila v kriminalko. Marvin je namreč kot nogometaš Kevin zapeljal dekle, nato pa ji je spretno izpraznil bančni račun in jo oškodoval za 8000 evrov. Toda prevara je bila hitro odkrita, zaljubljeno dekle je hitro spoznalo, da je brez ficka, za nameček pa tudi ni več imela fanta nogometaša. Zdaj bo moral Kevin za tri leta v zapor.

Prevarantski brat Kevin


Med sojenjem se je izkazalo, da je Kevin prevaral več žensk, včasih se je pretvarjal, da je Marvin, včasih je nastopal kot njegov zastopnik ali pa kot distributer priznane znamke vodke. Včasih se je izkazal za 'poštenega' in se je predstavil kot nogometašev brat, toda na koncu je bil njegov cilj le plenjenje bančnih računov nedolžnih žrtev.