Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
16.03.2016 09:45:52
Deli članek:

Rojen pod srečno zvezdo: Drugič zadel na loteriji in kupil hišo poleg Ronalda

Reuters

Kitajec, ki se je že pred leti preselil v Španijo, je še drugič zadel na loteriji in si izpolnil veliko željo. Hišo si je kupil poleg tiste, v kateri živi Cristiano Ronaldo.

Španski mediji te dni poročajo o verjetno najbolj srečnem človeku na svetu. Neimenovan Kitajec, ki že leta živi in dela v Španiji, je še drugič na loteriji zadel glavni dobitek.

Nekaj manj kot dva milijona evrov je nekdanji kuhinjski asistent že pred časom pobral na španski loteriji, verjeli ali ne, osem mesecev kasneje pa je na EuroMillions zadel astronomskih 137 milijonov evrov.

Takšen znesek je dobil sicer že leta 2014, v Zhejiangu rojeni Španec pa si je zdaj končno uresničil veliko željo in si kupil veliko hišo poleg zvezdnika madridskega Reala Cristiana Ronalda.

Ob skrbno vloženih investicijah do konca življenja za finančna sredstva bržkone ne bo rabil skrbeti, vsaj nekaj let pa bo imel tudi privilegij, o kakršnem sanjajo milijoni fantov in deklet po vsem svetu. Biti sosed enemu največjih športnih zvezdnikov vseh časov.