Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.03.2016 10:12:47
Deli članek:

Zaril mi je nož v hrbet, spi z mojo ženo

Jonas Borring z ženo Kiro

Jonas Borring ni nogometni zvezdnik in novice o njem pravilo ne dvignejo prahu izven meja Danske. Tokrat je drugače, saj se je član Randersa znašel sredi seks škandala.

Enaintridesetleni Borring je odkril, da je njegova še vedno zakonita žena Kira skočila med rjuhe s kapetanom Randersa Christianom Kellerjem. Nesrečni nogometaš je prišel še do spoznanja, da to ni bila afera za eno noč, ampak da ima njegov soigralec z mamo njegovih otrok razmerje.

Jonas Borring

Borring se je po neprijetnem odkritju nemudoma odločil, da za svoje moštvo ne bo več zaigral, dokler bo v njem tudi Keller. Dejstvo, da sta se pred slabimi tremi meseci z ženo razšla, zanj ni pomembno.

"Kira se je pred novim letom odločila, da ne želi biti več z menoj, vendar še vedno živiva pod isto streho in še vedno sva poročena. Navsezadnje ima dva otroka, tako da stvari niso tako enostavne," je v pogovoru za Ekstra Bladet skrušeno razlagal Borring in pojasnil, da vse to močno vpliva na njegovo družino, stanje v slačilnici Randersa pa je zanj psotalo nevzdržno: "Keller je prekršil pravilo številka ena, ki velja v moštvu. Zabil mi je nož v hrbet."

Christian Keller

Vodstvo kluba se trudi rešiti nastalo težavo. Keller je še vedno kapetan moštva, Borring pa je dobil nekaj prostih dni, da bi dobro razmislil o vsemu. "Sočustvujemo z igralcem, ki zdaj rabi predvsem mir. Upam, da se bo kmalu vse umirilo in uredilo," je povedal športni direktor Randersa Ole Nielsen.