Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tu
tu
15.08.2015 09:02:08
Deli članek:

Starejši Kyrgios: Vekićeva ima pač rada penis

Reuters

Hrvaška teniška igralka Dona Vekić, kot kaže, še nekaj časa ne bo imela miru.

Prah po incidentu, ki ga je v Montrealu s svojo izjavo kar med dvobojem proti Stanu Wawrinki, dvignil velik avstralski talent Nick Kyrgios, se še ni polegel. Še več, zdi se, da se dviguje vse višje in višje, čeprav se je teniški igralec, čigar oče je Grk, mama pa Malezijka, Wawrinki za nešportno potezo opravičil in čeprav je bil za svoje besede že kaznovan.

Spomnimo, Kyrgios je med dvobojem z Wawrinko Švicarju zabrusil (v precej vulgarnem tonu), da je Thanasi Kokkinakis, še en avstralski teniški igralec, spal z njegovim dekletom, hrvaško teniško igralko Donno Vekić. Zdaj se je na vse skupaj odzval še Nickov starejši brat Christos, ki je gostoval na radijski postaji Triple M, a so ga kar sredi intervjuja zaradi neprimernih besed "odžagali". 

Kaj točno je rekel Christos, da so intervju z njim prekinili, bi ostalo za zmeraj zavito v tančico skrivnosti, če ne bi starejši Kyrgios kar preko družabnih omrežij pojasnil, kaj točno je rekel. "Vrgli so me iz oddaje in dejali, da niso nikdar slišali nič hujšega. Živeli!" je zapisal Christos, ki je na vprašanje o neprimerni opazki svojega brata dejal: "Vse kaže, da ima Donna pač rada Kokk," pri čemer je kokk, oziroma cock, angleška beseda za penis. 

Christos je na svojem facebook profilu razkril tudi, da naj bi Wawrinka poskušal po dvoboju fizično obračunati z njegovim bratom. "Ta pi*da je lahko srečna, da me ni bilo tam, ker bi moral izpustiti nekaj naslednjih turnirjev. Položil je roko na mojega brata in ga žalil s številnimi žaljivkami." Po številnih ostrih kritikah je Christos vse te statuse iz družabnega omrežja izbrisal.