Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tk
tk
13.08.2015 12:32:12
Deli članek:

Afere belgijskega zvezdnika: Lovi jih na družabnih omrežjih

Reuters

Belgijski nogometni vratar Thibaut Courtois je številka ena pri Chelseaju, novopečeni očka hčerke Adriane in prvi zvezdnik belgijske reprezentance, ki se je na lestvici Fife prebila na nekoč nepredstavljivo drugo mesto.

Na prvi pogled ima vse. Popolno življenje, ki mu ga lepšata dve dekleti, hčerka Adriana in dekle Martha, uspešen je na nogometnem področju ter je vzor starim in mladim po vsem svetu. A senco na njegovo na videz popolno življenje mečejo številne afere z raznimi dekleti, ki se zdaj oglašajo kot po tekočem traku. Seveda dopuščamo tudi možnost, da so si vsa ta dekleta afere z njim preprosto izmislila, a veliko bi o njegovi (ne)zvestobi znal povedati tudi njegov nekdanji soigralec pri Chelseaju in reprezentančni kolega Kevin de Bruyne. Omenjena nogometaša imata namreč sila ohlajen in skoraj neobstoječ odnos prav zaradi dekleta.

Caroline Lijnen je bila najprej spremljevalka prvega zvezdnika nemškega Wolfsburga, nato pa se je zapletla s Courtoisom, s čimer se je želela maščevati svojemu fantu, ker jo je nekoč prevaral z njeno prijateljico. Caroline in Thibaut naj bi si takrat izmenjevala zelo nazorna sporočila na facebooku, nato pa se je ona odpravila v Madrid, kjer je takrat branil Belgijec, in preskočila je iskrica. Ko se je prah okrog te afere v Belgiji polegel, je začel Courtois spet polniti rumene strani.

Ko je Jenny Sanchez na twitterju pohvalila obrambe Belgijca, se ni zavedala, da ne bo naletela le na njegov odziv, temveč na posebno povabilo, in to kljub temu, da je imel že dekle. »Vedela sem, da je zaseden, vendar mi je zagotavljal, da je med njima že vsega konec,« je pred letom dni priznala Jennifer, ki je razmerje, to je trajalo le nekaj mesecev, prekinila sama. In to takrat, ko je Courtoisa in njegovo dolgoletno dekle Martho videla, kako se strastno poljubljata po proslavi naslova španskih prvakov.

A vse te afere niso prišle do živega Belgijcu in njegovemu dolgoletnemu dekletu, ki sta letos povila hčerko Adriano. Prvič po njenem rojstvu pa se je oglasilo novo dekle, ki zatrjuje, da jo je Courtois ujel na družabnem omrežju. »Opazil me je na lepotnem tekmovanju, nato pa mi je poslal osebno sporočilo na facebooku. Sploh nisem vedela, da ima punco in da živi dvojno življenje. Zdaj me kličejo neumna blondinka, ki je Courtoisa zapeljala zaradi denarja. Ne potrebujem ga, prihajam iz dobre družine in imam diplomo,« se je zagovarjala dvajsetletna Emily Vanhoutte

In dodala: »Vedela sem, kdo je, vendar nisem nikoli podrobno spremljala njegovega zasebnega življenja, in tudi ko sva se začela dobivati, nisem nikoli brskala za podrobnostmi o njem. Verjela sem mu. Šele po tem, ko se je v medijih začelo pojavljati, da imava razmerje, sem videla, da ima punco. Ko sem to slišala, sem bila razočarana in nisem več želela imeti opravka z njim. Nimam več stika z njim in z Martho jima želim lepo prihodnost.«