Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.08.2015 11:59:57
Deli članek:

Vrnitev navijača, ki je padel s 17. nadstropja (video)

Po vsej logiki tega sveta bi moral umreti, toda navijač čilske reprezentance je nespametnost preživel in se je dober mesec po spektakularni nesreči povsem normalno vrnil na kraj zločina.

V predtekmovanju Cope America je 20. junila Čile premagal Bolivijo, 23-letni Sebastian Reyes pa si je tekmo ogledal na prostem, pregloboko pogledal v kozarec, se s prijatelji po celi noči veseljačenja vrnil domov in izvajal vragolije na balkonu. Visoko, zelo visoko,  v 17. nadstropju. In neuspešno, zelo neuspšeno. 

Izgubil je ravnotežje, ni si mogel več pomagati, na pomoč pa mu ni mogel priskočiti tudi nihče drug. Padel je v globino in z vso silo treščil pred stanovanjski blok. Če bi padel na pločnik ali zid ob njem, bi se seveda povsem raztreščil. Tako pa je najprej prebil pločevinasto streho garažnega nadstreška in se na tla odbil še od parkiranega avtomobila. 

A tudi pri tem človek potrebuje neverjetno srečo, če želi preživeti. In Sebastian je preživel. Sicer si je ob neverjetnem padcu zlomil stegnenico, toda ob taki nesreči je to skorajda nepomembna poškodba. Pohod Čila do južnoameriškega naslova si je ogledal v zdravniški oskrbi, a je danes že na nogah.

Kmalu bo povsem okreval, njegovo življenje bo popolnoma normalno, za to pa se je, kot je rvano v teh dneh na prizorišče padca odpeljal ekipo čilske televizije, zahvalil bogu. In če si ogledate šokanten posnetek padca, ki ga je prav tako objavila omenjenea televizijsa in ki nikakor ni za občutljive, boste v boga morda začeli verjeti tudi v primeru, da doslej niste.