Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
07.05.2015 19:27:36
Deli članek:

Studio se je pošteno stresel (video)

vszi

Nekdanji zvezdnik lige NBA Shaquille O'Neal, ki je med drugim osvojil štiri šampionske prstane in bil ob tem trikrat izbran za najboljšega posameznika finala, zdaj na televizijski mreži TNT v vlogi strokovnega sodelavca dela pri oddaji Inside the NBA.

V omenjenem projektu ob O'Nealu kot strokovna komentatorja sodelujeta še dva nekdanja enbeajevca Charles Barkley in Kenny Smith.


Med polčasom sinočnjega dvoboja Houston - Los Angeles Clippers pa se je O'Nealu pripetila manjša nerodnost. Ko je skušal vstati s svojega stola, se je zapletel v kable, pošteno zgrmel po tleh in pri tem ostal brez levega čevlja.

Če vemo, da je O'Neal visok 216 centimetrov in tehta krepko prek 150 kilogramov, je v studiu prav gotovo prišlo do manjšega potresa.

Šalo na stran, na srečo je bilo s 43-letnim simpatičnim orjakom vse v najlepšem redu, neprijeten dogodek pa je sprejel z zanj značilnim širokim nasmeškom. Prav tako za nesrečo ni pozabil okriviti voditelja oddaje Ernieja Johnsona, ki naj bi mu po njegovem mnenju vse skupaj podtaknil.

Zanimivo je, da se O'Nealu ni zgodilo prvič, da je lomastil po studiu, že decembra je imel namreč bližnje srečanje z božičnim drevescem